For dyr og mennesker

Her kan du se prisene, og få mer informasjon om hva prisen inkluderer.
Når du klikker på prisen, vil informasjonen om tjenesten komme frem.
For tiden jobber jeg dessverre ikke med savnede dyr, men du kan finne flere andre som påtar seg slike oppdrag.

brutus9beskaret21

For dyr

En healende samtale er en to-delt prosess hvor jeg jobber noen timer med dyret, fordelt over noen dager. Her bruker jeg både healing og samtale/dyrekommunikasjon for å hjelpe dyret og for å kunne gi deg som eier nyttig informasjon.
Siden denne tjenesten er en prosess som går over noen dager, så setter jeg ikke opp timeavtaler.
Men du vil få beskjed om hvilken tidsperiode jeg setter av til dyret ditt.

  • Jeg sender healing til dyret daglig i en uke.
    Healingen hjelper dyret på flere plan, og virker en stund i kroppen.
  • I løpet av denne uken har jeg også en samtale med dyret, hvor dyret kan fortelle om
    det som opptar tankene, og hvor du som eier kan få svar på det du lurer på.
    Under samtalen kan jeg også hjelpe dyret med vanskene sine.

Til sammen blir dette det jeg kaller for healende samtale.

En healende samtale kan hjelpe på traumer, adferds-vansker eller andre ting dyret ditt sliter med.
Alle dyr kan benytte seg av dette, katter, hunder, hester, kaniner, fugler m.m.
I forkant så sender du meg bilde av dyret ditt, og de spørsmålene/temaene du som eier ønsker jeg
skal snakke med dyret ditt om. Jeg vil ha minst mulig informasjon på forhånd, kun kort forklart hva det gjelder, slik at jeg kan fokusere på det du føler er viktig.

Jeg kontakter deg rett før jeg begynner, og vil holde deg oppdatert om hvor i prosessen vi er.
Når jeg er ferdig med samtalen, avtaler vi tidspunkt for kontakt via telefon. Jeg leser da opp det jeg har skrevet ned, og du som eier kan få spørre om det du lurer på i forbindelse med samtalen med dyret ditt. Telefonsamtalen vår gjør jeg et opptak av, og sender den til deg som en lydfil på mail.
Har du ikke mail, kan jeg kopiere den på en cd som jeg sender i posten

Denne tjenesten inneholder det samme som en vanlig healende samtale. Men er det for samme dyr, innenfor seks måneder, så har jeg redusert prisen. Dette fordi jeg alt kjenner deg og dyret ditt, og jobben blir da litt enklere samtidig som jeg ønsker å følge opp tidligere kunder.

Her kontakter jeg dyret, og spør om det du som eier lurer på. Jeg formidler også det dyret ditt ønsker å fortelle deg. Etter samtalen tar vi kontakt på telefon, og jeg leser opp samtalen, og du kan spørre om det du lurer på. Telefonsamtalen vår tar jeg opp på lydfil, som jeg sender deg på mail.

Her sender jeg dyret healing og rens i en uke.
Dette er ikke dyrekommunikasjon, her sender jeg kun rens og healing til dyret, jeg kommuniserer ikke.

For mennesker

Healing.
Jeg sender deg daglig fjernhealing i en uke.
Første dagen jeg sender blir vi enige om tidspunkt som passer for deg.
Som regel vil du ikke merke noe ubehag eller bivirkninger, men noen kan bli litt tørste eller trøtte.

Den som gir healing har ikke lov til å heale på diagnoser, eller alvorlige og smittsomme sykdommer. Men man kan heale på bivirkninger og ubehag av dette.
Healingen når alltid frem og går dit du trenger det mest.

Når du mottar fjernhealing er det best at du ligger avslappet og tar det med ro den første gangen.
(Om du blir forstyrret, eller ikke får mulighet til å legge deg ned, når healingen likevel frem) Det kan være du kjenner litt prikking, varme eller andre ting når kroppen din mottar healingen. Det er helt normalt og ikke farlig. Noen kjenner mye, andre kjenner lite. Det kan også variere fra gang til gang.
Det du kan forvente av en slik healing kan være store eller små endringer. Men det kan være både fysiske endringer som for eksempel smerter som blir redusert, eller en kan få mer energi.
En kan også merke at en endrer tanker, slik at en kan se annerledes på ting og får en bedre forståelse. Man kan få en bedre flyt i hverdagen, som at tilfeldigheter slår til og en får en mer positiv energi med seg. Healing kan aldri brukes negativt. Det er en ren positiv energi, og er uavhengig av religion eller tro.
I perioden som du mottar fjernhealing kan du merke litt bivirkninger. Som at du for eksempel tørster, blir mer trøtt, at en må oftere på do, gammelt «gruff» kan komme mer frem og en kan kjenne at kroppen jobber på flere måter. Dette er helt normalt og er forbigående. Det er viktig å gi seg tid til å hvile, og drikke rikelig med vann for å hjelpe kroppen å kvitte seg med avfallsstoffene.
Lytt til kroppen din i denne perioden. Det kan være du får tanker og ideer som kan være nyttige for deg. Jeg får hjelp fra englene når jeg jobber med rens og healing.
Så alt er ren, positiv og harmonisk energi.

Reading
I tillegg til å sende deg fjernhealing, så åpner jeg for en Reading.
Her bruker jeg mediumskap og klarsyn. Vi kan gjøre en avtale der jeg jobber direkte med deg via telefonen. En Reading tar ca 45 minutter
Jeg kan motta informasjon med ord, setninger, bilder, tanker og følelser. Det kan være konkret og det kan være symbolsk. Jeg formidler det jeg får frem, men jeg kan ikke ta ansvar for dette.
Jeg ønsker å holde meg unna alvorlige sykdommer og helse, dette er noe du må ta opp med din lege. Men det kan komme litt informasjon om deg, dine tanker, problemstillinger og hvordan du har det. Dette er ment som innspill og for å påpeke muligheter, ikke som en bestemt fasit.

Jeg jobber direkte via telefon med klarsynte readinger, og setter av minimum 45 minutter.
Her bruker jeg mediumskap og klarsyn. Vi gjør en avtale der jeg jobber direkte med deg via telefonen.
Jeg kan motta informasjon med ord, setninger, bilder, tanker og følelser. Det kan være konkret og det kan være symbolsk. Jeg formidler det jeg får frem, men jeg kan ikke ta ansvar for dette.
Jeg ønsker å holde meg unna alvorlige sykdommer og helse, dette er noe du må ta opp med din lege. Men det kan komme litt informasjon om deg, dine tanker, problemstillinger og hvordan du har det. Dette er ment som innspill og for å påpeke muligheter, ikke som en bestemt fasit.